εταιρεία...

το γραφείο μας

Το ΝΟΗΜΑ είναι ένα δημιουργικό γραφείο που παρέχει υπηρεσίες γραφιστικού σχεδιασμού και παράγει προϊόντα οπτικής επικοινωνίας στους τομείς των γραφικών τεχνών, του ίντερνετ και του κινηματογράφου.

Ιδρύθηκε το 1992 από τον Αλέξη Κομνάκο και στην πορεία των χρόνων απέκτησε άριστα καταρτισμένους εσωτερικούς και εξωτερικούς συνεργάτες, διευρύνοντας οριζόντια και κάθετα την παραγωγική του ικανότητα.

Έτσι, σήμερα, μπορούμε να προτείνουμε λύσεις σε ανάγκες διαφήμισης, ενημέρωσης και πολιτισμού, για πελάτες κάθε μεγέθους, προσφέροντας την κατάλληλη κάθε φορά αναλογία στους παράγοντες: ποιότητα, κόστος παραγωγής, χρόνος παράδοσης.

η ομάδα μας

Αλέξης Κομνάκος

Γραφίστας, σκηνοθέτης και παραγωγός. Διαχειρίζεται projects και κάνει ταινίες. Φροντίζει για τη διατήρηση της καλής σχέσης ανάμεσα στο κόστος και στο χρόνο παραγωγής.
Ρούλα Δανιήλ

Γραφίστρια, ζωγράφος και μουσειογράφος. Μπορεί να σχεδιάσει από ένα λογότυπο μέχρι έναν εκθεσιακό χώρο. Γνωρίζει τα πάντα γύρω από την τυπογραφία.
Θέμης Κομνάκος

Γραφίστας και computer specialist. Ασχολείται κυρίως με την εφαρμογή και την τήρηση των brand.
Είναι πάντα πρόθυμος να εξυπηρετήσει.

οι πελάτες μας

η μέθοδος μας

Αρχικά γίνεται η ανάλυση των αναγκών του πελάτη, προσδιορίζεται το ζητούμενο και εκτιμώνται ο χρόνος και το κόστος παραγωγής.
Στη συνέχεια ερευνώνται η αγορά-στόχος και o τρόπος λειτουργίας του ανταγωνισμού.
Σε αυτήν τη φάση ανοίγει ο δρόμος για την υλοποίηση. Σχεδιάζουμε, συζητάμε, απορρίπτουμε και εξελίσσουμε πολλές εναλλακτικές λύσεις, έως ότου κάποιες από αυτές επικρατήσουν.
Ακολουθεί η επεξεργασία των μερών που αποτελούν το έργο και η σύνθεση της τελικής μακέτας ή του έργου.
Στο εξής αρχίζει η διαδικασία παραγωγής με δικά μας μέσα ή μέσω συνεργαζόμενων προμηθευτών.
Σε κάθε στάδιο έχουμε συνεχή επικοινωνία με τον πελάτη και συμβουλευόμαστε, αν χρειαστεί, τους εξωτερικούς συνεργάτες μας. Κάθε ενέργειά μας διέπεται από τη συνεχή προσπάθεια τήρησης μιας ιδανικής ισορροπίας ανάμεσα στην καλύτερη ποιότητα, στον διαθέσιμο χρόνο και στο χαμηλό κόστος.